Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ολα τα ονόματα του συνδυασμού Κοτσικώνα για τη Λιβαδειά

Ολα τα ονόματα του συνδυασμού Κοτσικώνα για τη Λιβαδειά



PS1: Αυτά είχα να πω και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων οφείλουν να λάβουν σαφή θέση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς στη Λιβαδειά

PS2: Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=128538357938&v=wall&ref=ts

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανής διασυρμός ενός πρωθυπουργού που κρύφτηκε μετά την προεκλογική φιέστα στη Λάρισα.Φοβήθηκε να αντικρύσει τους καθημερινούς πολίτες στα μάτια και πήρε τα βουνά!Τι απέκρυψαν οι Αρχές και δεν αποκάλυψαν τα συμβατικά ΜΜΕ για την περιπλάνησή του από χωρίου εις χωρίον στην ορεινή κεντρική Ελλάδα χθές Κυριακή.
Δείτε ολόκληρο το αποκαλυπτικό βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=RiOx-ORqU74
Εναν άνευ προηγουμένου αυτοεξευτελισμό υπέστη την Κυριακή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφοντας οδικά από τη Λάρισα.Φοβήθηκε να κυττάξει στα μάτια τους πολίτες που είχαν ανοίξει τα διόδια της Πελασγίας και έντρομος ζήτησε από τους υπεύθυνους να γυρίσει στην Αθήνα μέσω του ορεινού Δομοκού.Το αποκαλυπτικό βίντεο ξεσκεπάζει την κυβερνητική γύμνια, με τους πάνοπλους άνδρες της επίλεκτης ΟΠΚΕ και των δυνάμεων ασφαλείας να περιμένουν τον πρωθυπουργό στα ανοιχτά διόδια για να τον προστατέψουν από τους.. πολίτες, ενώ αυτός έχει τραπεί σε φυγή παίρνοντας κυριολεκτικά τα βουνά..

Ανώνυμος είπε...

O Αλαβάνος το πε πιο απλά σήμερα : δεν σε θέλει ο λαός παρ' την τρόικα και μπρος

Ανώνυμος είπε...

Επος των Ισλανδών


Εξεγέρθηκαν το φθινόπωρο του 2008 και ακόμη δεν έχουν σταματήσει! Αν οι ελπίδες των Ευρωπαίων εργαζομένων εναποτίθενται στον γαλλικό γίγαντα, ο ανυπόκριτος θαυμασμός τους ανήκει στον ισλανδικό «ψύλλο» – σ’ αυτό το έθνος των 320.000 ανυπότακτων Βίκινγκ που έχουν κάνει τα πάντα.

Ανέτρεψαν την κυβέρνηση της Δεξιάς.

Εξευτέλισαν τη νέα κυβέρνηση της κεντροαριστεράς, όταν αυτή υπέκυψε στις πιέσεις των Αγγλων και της ΕΕ και υπέγραψε συμφωνία να πληρώσει ο ισλανδικός λαός τα χρέη των Ισλανδών τραπεζιτών στο εξωτερικό.

Υποχρέωσαν τον πρόεδρο να προκηρύξει δημοψήφισμα για τη συμφωνία.

Εκεί, μόνο το… 1,8% (!!!) ψήφισε υπέρ της συμφωνίας που είχε υπογράψει η κυβέρνησή τους και το 93% κατά! Δεν σταμάτησαν.

Τη Δευτέρα περικύκλωσαν το κοινοβούλιο 8.000 διαδηλωτές – περισσότεροι δηλαδή από όταν ανέτρεψαν τη Δεξιά, ζητώντας να μη χάσουν τα σπίτια τους.

Η κυβέρνηση πανικοβλήθηκε. Η νίκη των διαδηλωτών ήρθε ήδη προχθές....

Ο υπουργός Οικονομικών ανήγγειλε ότι οι κρατικοποιημένες πλέον τράπεζες θα πρέπει να διαγράψουν στεγαστικά δάνεια ύψους περίπου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Τεράστια ανακούφιση.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ολοκληρώσει το 2011 αυτό που άρχισε το 2010...Ωχ αμάν!

Ανώνυμος είπε...

αν και δεν ειμαι της ιδιας φιλοσοφιας με τον κοτσικωνα νομιζω οτι εχει καποια αξια στελεχη....