Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Το εκλογικό φυλλάδιο του Τσιφή

Εφθασε στα χέρια μου το κεντρικό φυλλάδιο του δημοτικού συνδυασμού Ανανέωση-Νέο Ξεκίνημα, του οποίου ηγείται ο νύν δήμαρχος Λεβαδέων και εν νέου υποψήφιος κ. Δημήτριος Τσιφής. Το φυλλάδιο είναι 4σέλιδο και ενδιαφέρον κατά τη μορφή, το περιεχόμενο και τα συνθήματα.

Στο εξώφυλλο που βλέπετε στη φωτό δεσπόζει η φωτογραφία του Δημήτρη Τσιφή σε πολύχρωμο φόντο, με... νόημα πολυσυλλεκτικό. Το κεντρικό σύνθημα "Είκοσι Τόποι Κονός Στόχος" είναι ενωτικό γεγονός που τονίζεται και από την αναγραφή όλων των δήμων και οικισμών που συνενώνονται στον νέο καλλικράτειο Δήμο Λεβαδέων.
Στις 2 εσωτερικές σελίδες στη μεν αριστερή και υπό την επικεφαλίδα "Είμαστε Περήφανοι για το Εργο μας" επιχειρείται μια ανασκόπηση των στόχων που επιτεύχθηκαν στην τετραετία Τσιφή. Στη δεξιά και υπό τον τίτλο "Δεσμευόμαστε και Συνεχίζουμε" εμφανίζεται μια περίληψη του προγράμματος που πρόκειται να εφαρμόσει την ερχομένη τετραετία ο συνδυασμός Ανανέωση-Νέο Ξεκίνημα.
Είναι πυκνογραμμένες και οι 2 σελίδες αλλά διαβάζονται με ενδιαφέρον. Το έργο που επιτελέστηκε την περασμένη τετραετία είναι μεγάλο και χρειάζεται μια υπενθύμισή του ενώ οι δεσμεύσεις δείχνουν ότι η παράταξη του κ. Τσιφή έχει εκπονήσει ολόκληρο πρόγραμμα για το νέο καλλικρτάτειο Δήμο Λεβαδέων, συγκεκριμένο και εφικτό.
Στην τελευταία σελίδα, στο οπισθόφυλλο, υπάρχει χαιρετισμός του δημάρχου Λεβαδέων προς τους κατοίκους τους Δήμου Λεβαδέων όπου ο Δημήτριος Τσιφής τονίζει τον ακόμμάτιστο χαρακτήρα του συνδυασμού του, το ήθος και την τιμιότητα με την οποία διαχειρίστηκε τα δημοτικά πράγματα κατά τη διάρκεια της θητείας του και καλέι τους πολίτε ςσε συστράτευση εν όψει "της ιστορικής στιγμής" την οποία διανύουμε.
Το σύνθημα είναι "Δημήτρης Τσιφής, ο Δήμαρχος της Καρδιάς μας" και κρίνεται επιτυχημένο καθώς τονίζει τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχει ο δήμαρχος Λεβαδέων με τους κατοίκους της Λιβαδειάς, από τη Δεξιά ως την Αριστερά, ενώ υπαινίσσεται και την επαγγελματική του πορεία ως επιτυχημένου καρδιολόγου.
Θα σταθώς τέλος σε ένα σημείο του φυλλαδίου που εκπλήσσει καθώς δεν συνηθίζεται τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Στο υστερόγραφο της δεύτερης σελίδας γράφεται "Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που φέραμε στη ζωή σας όλ αυτά τα χρόνια, με τους σκαμμένους δρόμους, τη σκόνη και τη φασαρία και για τα λάθη που κάναμε".
Αποτελεί μια γενναία πράξη από την πλευρά του δημάρχου Λεβαδέων η αίτηση συγνώμης από τους πολίτες. Και είναι μεν επικοινωνιακά αποδοτικό αλλά σίγουρα δείχνει και πραγματικό θάρρος από την πλευρά του Δημήτρη Τσιφή...

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΦΗ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Την Νίκη την Δημακοπούλου εννοείς; Αυτή την έχει και μάλλον είναι η μόνη Νίκη που θα του μείνει.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα και επικοινωνικακά άριστο.
Μπράβο μας εκπλήσσει ευχάριστα και δείχνει ότι το χει. Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις που τώρα εκτιμάμε πραγματικά τον Τσιφή γιατί τώρα δείχνει αποφασισμένος και δυναμικός μια εικόνα που δεν την ξέραμε .
Μήπως ήθελαν να φαίνεται κοντύτερος...;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλός γιατρός
σπουδαίος άνθρωπος
έντιμος δήμαρχος
το τρίπτυχο που τα λέει για μένα όλα.
Υπάρχει σύγκριση; Δεν νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

....εμένα μου αρέσει το
" είκοσι τόποι κοινός στόχος ", πραγματικά εμπνευσμένο και πολύ πρωτότυπο

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΟ Έ;;;
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΘΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΩΝΑΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ξέρουμε ένα άλλο με τον Τοτό..
αυτοί που ήταν με τον Τσιφή και δεν έκανε έργο (;) μαζί τους
έρχονται τώρα και λένε ψηφίστε μας για να κάνουμε έργο! γελάει ο κόσμος

Ανώνυμος είπε...

3.04 το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, συμφωνώ. είδαμε τι παθαμε με αυτούς που πιάνουν μια καρέκλα και δεν λένε να σηκωθούν 4, 8 ,12 χρόνια, σιγά ρε παιδιά δουλέψτε και λίγο σ αυτήν την ζωή να δείτε πως είναι..

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά. Το κακό όμως είναι να κάνεις πάντα λάθη.Τι σημασία έχει πλέον αν τα αναγνωρίζεις, αφου την άλλη στιγμή τα ίδια θα κάνεις πάλι.

Ανώνυμος είπε...

.... ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ! Το ελεγε ο δημαρχος και το εκανε πραξη

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Τσιφ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να μπούμε στην ουσία

1) Η Λιβαδειά δεν θέλει γιατρό που ξέρει περί καρδιάς αλλά δήμαρχο γνώστη της αυτοδιοίκησης.

2) Το μόνο έργο που έκανε είναι αυτό που είχε ετοιμάσει ο Ρούσσαρης και αυτό με μεγάλη καθυστέρηση. Ξέχωρα οι κακοτεχνίες, όλοι περνάμε από την Στρατηγού Ιωάννου και βλέπουμε ότι ο δρόμος έχει «ξηλωθεί».

3) Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για το μέλλον, παντελής έλλειψη προγραμματισμού.

4) Καλά κάνει και δέχεται τα λάθη του και ζητάει συγνώμη. Το έκανε όμως πολύ καθυστερημένα μόλις 13 ημέρες πριν τις εκλογές. Τυχαίο; Δε νομίζω!

ΥΓ. Ζητάει συγνώμη και την ίδια στιγμή αναιρεί την δέσμευση ότι φέτος το παζάρι θα ήταν εκτός πόλης. Δηλαδή περί ειλικρίνειας... κολοκυθόπιτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ΟΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ.
ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΙΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είμαστε σοβαροί;
Τι σόϊ μόδα είναι τούτη, να παραδέχονται όλοι οι πολιτικοί τα λάθη τους και οι άλλοι από κάτω να τους βαράνε παλαμάκια ;
Τούτος ρε παιδιά είναι ντιπ κατά ντιπ ! Χειρότερος και από τον άλλον γιατρό που είχαμε για δήμαρχο στον Αϊ Γιώργη και τώρα αλληλοϋποστηρίζονται !
Μου φαίνεται πως ... βρήκε ο Φίλιππας τον Ναθαναήλ !!!

Ανώνυμος είπε...

τα χωριά:
Ανάληψη (Σούρπη), Πέρα Χωριό, Τσουκαλάδες, Ελικώνας (Ζερίκι)τα ξέχασε; η δεν ξέρει ότι ανήκουν στην Λιβαδειά ;
Μάλλον αν τα έβαζε , δεν του έβγαινε το σύνθημα ¨είκοσι τόποι ένας στόχος¨ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

6.56 αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι τα έχουν κάνει όλα σωστά ε ? γιατί όσα χρόνια θυμάμαι τοπικές εκλογές ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη του. τυχαία η αλαζονεία? δεν νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

Ότι ο Τσιφής θα ήταν επικοινωνιακά πολύ πιο μπροστά απ τους άλλους υποψήφιους παρότι μεγαλύτερος στην ηλικία δεν υπήρχε ούτε σαν επιστημονικης φαντασίας σενάριο πριν δούμε το φυλλάδιο . Αθηναϊκή κι επαγγελματική δουλειά φως φαναρι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 6.37 ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΦΙΡΜΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Υ., ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΞΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ,ΤΑΖΟΥΝ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΚΑ!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΥΟΥΟΥΟ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

διακαναλική για κλάματα

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΗ