Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η Ρούλα πολιτεύεται

Με την Αγορούλα Κασσάρα- Κατσικογιάννη του Βασιλείου, που είναι υποψήφια του συνδυασμού Δυναμική Συνεργασία στην εκλογική περιφέρεια Κορωνείας κάναμε παρέα στο Λύκειο. Να διευκρινίσω ότι η Αγορούλα ή Ρούλα όπως τη φωνάζαμε είναι πολύ νεότερη από εμένα, απλώς τύχαμε στη ίδια μαθητική παρέα. Επειτα φύγαμε για το Μεγάλο Χωριό και -όπως γίνεται συνήθως- χαθήκαμε. Μάθαινα για κείνη ότι αγάπησε πολύ τη δημοσιογραφία και μετά ότι αγάπησε πιο πολύ έναν τύπο από τον Αγιο Γεώργιο, ο οποίος την οδήγησε, δόξη και τιμή, στα σκαλιά της εκκλησίας και ακολούθως στις άλλες χαρές του έγγαμου βίου.
Τις λίγες φορές που έχουμε συναντηθεί από όταν επέστρεψα στη Λιβαδειά παρατήρησα ότι διατηρεί όλη εκείνη τη σπιρτάδα, εκείνο το σπινθηροβόλο βλέμμα που ήταν το χαρακτηριστικό της από παιδί μόνο που τώρα έχει "εμπλουτιστεί", έχει ωριμάσει σε μια δυναμική, σε μια ελκυστική, σε μια ερευνητική ματιά. Μάλλον αυτό το τελευταίο αποτελεί απόκτημα/"κουσούρι" από τη δημοσιογραφία, όπως φαντάζομαι και το έντονο και διαρκές ενδιαφέρον για τα κοινά της πόλης της  -της πόλης μας πια.
Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι γνωρίζω αρκετά καλά τη Ρούλα. Ομως θα επιχειρήσω ένα αχνό ψυχογράφημά της -άλλο ένα κουσούρι του επαγγέλματος είναι ασφαλώς η ερασιτεχνική ψυχανάλυση. Λοιπόν η Ρούλα μου δίνει την αίσθηση -και την είχα από πάντα αυτή την εντύπωση- ότι είναι ο άνθρωπος που -πρωτίστως- θα σε στηρίξει στη δύσκολη στιγμή. Μπορεί πριν από 5 λεπτά να καυγαδίσατε ή για χρόνια να έχετε διαφορές όμως είμαι βέβαιος ότι στην κρίσιμη καμπή θα σταθεί δίπλα σας, θα έρθει αρωγός στην προσπάθειά σας.
Και μάλιστα πιθανότατα χωρίς να το ζητήσετε. Ισως και χωρίς να το γνωρίζετε. Εχει τη διαίσθηση, το ένστικτο ή την εμπειρία να αντιλαμβάνεται πότε τα πράγματα είναι πραγματικά ζόρικα. Και να βοηθάει...

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα αστέρι του συνδυασμού της Γιώτας.
Σπιρτάδα, δυναμικότητα, τσαγανό, θέληση.
Καλή επιτυχία Ρούλα.

Ανώνυμος είπε...

kalh epityxia!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

...μεγάλη προσωπικότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρουλα τι αποψη εχεις για το μνημονιο;Στο διλημμα του ΓΑΠ χρεωκοπια η μνημονιο πως απαντας;Καλη επιτυχια και απο εμενα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Ρούλα με το μνημόνιο?
αχ Ρούλα αχ μωρέ Ρούλα από σένα εγώ περίμενα πολλά...
που έλεγε κι ο καουμπόϋ Κηλαηδόνης της γενιάς μας.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Κ' ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ:
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ
ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΓΟΡΟΥΛΑ ΚΑΣΣΑΡΑ-ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Εγω που γνωρίζω την Ρούλα καλύτερα και ζώ στον Άγιο Γεώργιο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι είναι μια απο τις καλύτερες υποψηφιότητες.

Γνήσια,δυναμική με δημιουργικό πνεύμα και πυγμή.

Αξίζει να την στηρίζουμε σε αυτήν της την προσπάθεια.

Καλή Επιτυχία κα Κατσικογιάννη!
Εγω στο είχα πεί. Είμαι μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι επικεφαλής της Δυναμικής Συνεργασίας ρε παιδια ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει με ποιον κατεβαίνει υποψήφια η Ρούλα!

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Ρουλα χαιρομαι που εισαι εναντιον του μνημονιου και του Καλλικρατη βασικου βραχιονα εφαρμογης του ξεπουληματος της χωρας. Στον συνδυασμο που συμμετεχεις πως εχετε αντιδρασει μεχρι τωρα στο μνημονιο και τον Καλλικρατη; Απο οσο γνωριζω η επικεφαλης του συνδυασμου σας πρωτοστατουσε για την δημιουργια του μεγαλου Καλλικρατειου δημου της Λιβαδειας. Κυρια Ρουλα εχω και εγω παιδια και αγωνιω για το τι γινεται στην χωρα και την ιδιαιτερη πατριδα μου.Δεν ανεχομαι τις παλαιοκομματικες πρακτικες και απ ολα εχει ο μπαξες για να παρουμε κανενα ψηφαλακι. ΟΙ γυρολογοι της πολιτικης ειναι η μεγαλυτερη μαστιγα της χωρας. κινουνται μονο απο την προσωπικη φιλοδοξια. Κυρια Ρουλα ανθρωποι που εχουν δοκιμαστει και αποδοκιμαστει καλο ειναι να κατσουν στο σπιτι τους. Φτανει πια με τους μαυρογιαλουρους!!!! Προσφεραν αρκετα. Πιστεψε με Ρουλα δεν χρειαζεται μονο καρδιοκτυπι αλλα και σωστες επιλογες. Νομιζω οτι ο συνδυασμος σας δεν εχει βασικα χαρακτηριστικα και πολιτικες αρχες ειναι προσκαιρος με αφορμη τις εκλογες.Μετα απο αυτες θα παρακολουθειτε τις προσωπικες πολιτικες ακροβασιες της αρχηγου σας.Ρουλα ο ΓΑΠ θα μας μετρησει, πρεπει να αποφασισεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις. Τον συνδυασμο σας με ποιους θα τον καταταξουν; ελπιζω τουλαχιστον να ειναι σε αυτους που θα μπορουμε να πουμε οτι κερδισε η αυτοδιοικηση. Καλη Επιτυχια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές: η τέχνη του πονηρού

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ρουλαρα ποιος να το φανταζοταν οτι εισαστε συμμαθητες με το Β και οτι θα σου επλεκε στεφανι με δαφνες...Αντε τυχερουλα περισσοτερα μετα τις ΕΚΛΟΓΕΣ