Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο Κοτσικώνας στον ΑΚΟΛ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Λεβαδέων κ. Νώντας Κοτσικώνας, συνοδευόμενος και από συνεργάτες του, μας επισκέφθηκαν στα γραφεία του Ομίλου μας. Στη συνάντηση αυτή μας δόθηκε η ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΄Ομιλός μας και ειδικότερα αυτά που προκύπτουν από την έλλειψη κατάλληλων αθλητικών χώρων.
Ο κ. Νώντας Κοτσικώνας, μετά την παρουσίαση των θέσεων της δημοτικής του κίνησης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», μας υποσχέθηκε πως, θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Διοικητικό μας Συμβούλιο και θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, απ’ όποια θέση κι’ αν βρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην υλοποίηση των στόχων μας και ιδιαίτερα στην κατασκευή όλων των απαιτούμενων εργασιών, στο δημοτικό στάδιο, για τις ανάγκες του κλασσικού αθλητισμού, στην κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου, καθώς και στην κατασκευή ιδιόκτητης κλειστής αίθουσας, που θα εξυπηρετεί τις προπονητικές ανάγκες των αθλητών και αθλητριών μας.
Το Δ.Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

poia? poia??

Ανώνυμος είπε...

«Στις σχέσεις ανάμεσα σε μια αδύνατη κυβέρνηση κι έναν εξεγερμένο λαό, αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που κάθε βήμα της εξουσίας εξαγριώνει τις μάζες και κάθε άρνησή της να δράσει τους προκαλεί την περιφρόνηση». Έτσι περιγράφει ο Τζον Ριντ στις «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο», την παραμονή του ξεσπάσματος της επανάστασης που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα της ανθρωπότητας.Ο λόγος για την Οκτωβριανή επανάσταση, που έμεινε γνωστή ως τέτοια, από το γεγονός που αποτέλεσε σημείο αναφοράς της, την κατάληψη των Χειμερινών Ανακτόρων τη νύχτα της 25ης Οκτωβρίου 1917 (με βάση το παλιό ημερολόγιο).

Ροζαλία είπε...

που εισαι φιλε μου;;;οκτωβριανη επανασταση!