Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστούμε!!!

Ενα ρεκόρ τεράστιο σημείωσε η αναγνωσιμότητα της viotia τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ημέρα ανακοίνωσης των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Οπως βλέπετε οι επισκέψεις, τα κλικς, υπερέβησαν τις 15.000 ενώ χθες με μια μόνο ανάρτηση λόγω απουσίας έφτασαν τις 7.042!!!
Νιώθουμε ότι ο παλμός της Βοιωτίας χτυπά στη viotia και σας ευχαριστούμε θερμά, ξεχωριστά καθένα και καθεμία αναγνώστη.
Η viotia θα εξακολουθήσει να υπηρετεί με συνέπεια το συμφέρον της Λιβαδειάς, της Βοιωτίας, της Ελλάδας ή για την ακρίβεια και κατά σειρά σπουδαιότητας το συμφέρον της Ελλάδας, της Βοιωτίας και της Λιβαδειάς.
Η viotia θα εξακολουθήσει να προτάσσει το καθήκον για σφαιρική και απροκατάληπτη ενημέρωση των Βοιωτών.
Η viotia θα εξακολουθήσει να αποτελεί κέντρο αναχαίτισης και αντίστασης  στη χυδαιότητα που μας περιβάλλει.
Πάνω απ' όλα θα συνεχίσει να διευρύνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους χιλιάδες αναγνώστες της, να τιμά το συμβόλαιο τιμής που έχει συνάψει με την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Μείνετε συντονισμένοι. Εχουμε πολλά να πούμε ακόμη... 

PS1: Αυτά είχα να πω και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων οφείλουν να λάβουν σαφή θέση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς στη Λιβαδειά

PS2: Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=128538357938&v=wall&ref=ts

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εδώ είμαστε σταθερά συντονισμένοι τον καλό καιρό στη Βοιωτία τώρα στις εκλογές δεν χάνουμε το πάρτι με τίποτα! έναν έναν βάλτους στη θέση τους , όπου είναι φάουλ ,βγάλε κίτρινες και κόκκινες αν χρειαστεί....