Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ανοίξτε το ΞΕΝΙΑ στη Λιβαδειά

Κάθε μέρα και περισσότερο "ανεβαίνει" το θέμα του ΞΕΝΙΑ στην προεκλογική περίοδο. Η Ομάδα Facebook ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ (VISIT LIVADEIA). επικαιροποιεί την έκκλησή της για αποστολή επιστολής στους βουλευτές και την ΕΤΑ και ενώνει τη φωνή της μαζί μας:
Ανοίξτε το ΞΕΝΙΑ στη Λιβαδειά


Στη φωτογραφία η πρόσοψη του ΞENIA της Λιβαδειάς. Από τη Αρχιτεκτονική Μελέτη του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου-Βενετά. Στο Γιάννης Λάμπρου. Λιβαδειά. Ορμητήριο Θεών, Νυμφών και Ηρώων. Εκδόσεις Κουλτούρα

PS1: Αυτά είχα να πω και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων οφείλουν να λάβουν σαφή θέση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς στη Λιβαδειά

PS2: Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

6 σχόλια:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ είπε...

http://www.nea-livadeia.blogspot.com/
Αν θελετε να ενημερωθείτε για ότι αφορά την ανεξάρτητη κίνηση νέου Δήμου Λεβαδέων "Δυναμική Συνεργασία" μπορείτε να μας επισκεφθείτε.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ
Νομίζω, πως γνωρίζεις πολύ καλά, ποιος από τους συνδυασμούς είναι εναντίον του μνημονίου και συγχρόνως έχει την άποψη ότι το ΞΕΝΙΑ πρέπει να ανοίξει και έχει πρόταση γισυτό.
Αν όχι δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στους 4 υποψ'ηφιους δημάρχους ευθέως και να γράψεις τις απαντήσεις δτη σελίδα σου.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα αυτοί που εγκατέλειψαν το ΞΕΝΙΑ στο έλεος των αρουραίων και των εμπρηστών, βρίσκονται μοιρασμένοι σε δυο συγκεκριμένα ψηφοδέλτια.
Αναρωτιέμαι αν θα απολογηθούν ποτέ γιαυτό.
Αλλά τι λέω, όταν κανείς αντί να νοιώθει θανάσιμες ΕΝΟΧΕΣ για το έγκλημα αυτό ξαναζητάει ψήφο από τους Λιβαδίτες, είναι αν μη τι άλλο επικίνδυνος.

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα ότι κάποια ψηφοδέλτια είναι γεμάτα με
κομματάρχες, άεργους, αγαπητικούς, αεριτζήδες, τίποτες, μετριότητες, σουλατσαδόρους του πεζοδρόμου, αριβίστες, αυτοδιαφημιζόμενους και λιγούρια;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Σε ποια ψηφοδέλτια υπάρχουν όλοι αυτ

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε πλακα μας κανετε
οποιον υποψηφιο και να ρωτησεις θα σου πει οτι αμα βγω θα ανοιξω το ξενια. τι εχει να χασει;
προτασεις ειναι ευκολο να κατασκευασει.
θα σου πει οτι θα φερει τον καλατραβα και θα λυθει το θεμα.
τωρα γιατι δεν απαντα κανείς ίσως οφείλεται στο γνωθι σ αυτον και σου λενε θα μας παρουνε χαμπαρι οτι τους δουλεύουμε.
ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτο τον κάψανε να έρθει ο ΙΔΙΩΤΗΣ. Α βρε Νεοέλληνα τα 'χεις φά ει ολα τα παραμύθια. ΙΔΙΩΤΗΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, κριμα νεοέλληνα θα πληρώσεις ακριβά!!!