Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ανοίξτε το ΞΕΝΙΑ στη Λιβαδειά!

Αυτή είναι η επιστολή που τα μέλη της ομάδας ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
(http://www.facebook.com/group.php?gid=128538357938&v=wall&ref=ts)
αποστέλλουν από χθες στους υποψηφίους δημάρχους Δήμου Λεβαδέων.

Κύριε/κυρία υποψήφιε δήμαρχε Λεβαδέων

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για την συμβολική και οικονομική αξία που έχει για τη Λιβαδειά η επαναλειτουργία του ΞΕΝΙΑ , την οποία εξάλλου είμαι σίγουρος ότι κι εσείς αναγνωρίζετε.
Ως πολίτης και μέλος της Ομάδας ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ (http://www.facebook.com/group.php?gid=128538357938&v=wall&ref=ts):
1. Ζητώ να αναλύσετε το τμήμα εκείνο του προγράμματός σας που αναφέρεται στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Επιπλέον ζητώ με πληροφορήσετε για τους όρους επαναλειτουργίας του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς τους οποίους εσείς προτείνετε.
2. Ζητώ τη δημόσια δέσμευσή σας για το χρονικό πλαίσιο επαναλειτουργίας του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς: εάν οι πολίτες σας εμπιστευτούν και είστε ο επόμενος δήμαρχος Λεβαδέων πότε ακριβώς θα λειτουργήσει το ΞΕΝΙΑ;
Με εκτίμηση
Ονόμα Μέλους της Ομάδας ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Επάγγελμα ή Ιδιότητα Μέλους


Θέλω να σημειώσω ότι είναι συγκινητική η συμμετοχή των νέων και γενικά των Λιβαδειτών στην ομάδα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (http://www.facebook.com/group.php?gid=128538357938&v=wall&ref=ts). Σε λίγες μέρες οι συμμετοχές έχουν υπερβεί τις 460 και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Φυσικά ο στόχος της Ομάδας  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από την επαναλειτουργία του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς. Και θα τον επιτύχουμε.  

PS1: Αυτά είχα να πω και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων οφείλουν να λάβουν σαφή θέση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς στη Λιβαδειά

PS2: Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να λειτουργήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: