Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πάλι στην Εύβοια ο Χειμάρας

Στη Χαλκίδα και σε Δήμους της Κεντρικής Εύβοιας θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο Θανάσης Χειμάρας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, το διήμερο 19 – 20 Οκτωβρίου 2010.


Συγκεκριμένα από το πρωί της Τρίτης 19 Οκτωβρίου προγραμματίζει επισκέψεις, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Σταμάτη Γκάβαλη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Εύβοια του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης», τόσο στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα, όσο και στους Δήμους Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Διρφύων, Ανθηδώνος, Μεσσαπίων


Στόχος του κ. Χειμάρα είναι να συναντηθεί με φορείς της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών, να απευθυνθεί άμεσα στους πολίτες, να τους μιλήσει για το πρόγραμμά του και να απαντήσει σε ερωτήσεις τους σχετικά με τα σχέδιά του για την Εύβοια και τη Στερεά Ελλάδα.


Ο κ. Χειμάρας δήλωσε σχετικά:


«Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες μου την προσπάθεια να καταγράψουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα που οι πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μας αναφέρουν καθώς και σχόλια και προτάσεις για τα ζητήματα της περιοχής τους. Έτσι, αποκτούμε βαθιά γνώση των ζητημάτων και προετοιμαζόμαστε ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα στην προσπάθεια για το αναπτυξιακό άλμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας…»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xasame to thanasi apo edo giati gelio eixe krima pou piges stin evoia pali alla xexasame edo orgonei o tagkalegkas me ton agniadi kai ton karampela den exeis anagki sigouri epitixia