Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σφοδρή επίθεση της Γιώτας στον Παπαγγελή

Φωτιές άναψε το ρεπορτάζ(δείτε εδώ http://viotia.blogspot.com/2011/04/blog-post_7371.html) που δημοσίευσε η viotia σχετικά με την ένσταση επί της διαδικασίας της συζήτησης Απογραφής στο Δημοτικό Συμβούλο Λιβαδειάς που κατέθεσε η κ. Πούλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δυναμική Συνεργασία. Ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Παπαγγελής έκανε χθες δηλώσεις για το θέμα ισχυροζόμενος ότι "η κ. Πούλου δημιουργεί θέματα γιατί ψάχνει μερικά λεπτά δημοσιότητας". Αμεση ήταν η αντίδραση της Γιώτας: στη σημερινή συνεδρίαση κατέθεσε σκληρή δήλωση στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωση που διαβάστηκε δημοσίως. Η κ. Πούλου στη δήλωσή της επιτίθεται με σφοδρότητα στον Παπαγγελή αφήνοντας αιχμές για την αναγνωρισιμότητα και ;άλλους που έγιναν γνωστοί από τις προεκλογικές αφίσες αλλά και κατηγορώντας ρητά τον δήμαρχο Λεβαδέων για "πλήρη αποδοχή της κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου με απώτερο στόχο το νέο, επόμενο …χρίσμα!",  για παλαιοκομματισμό και για παρεοκρατία.
Δείτε ολόκληρη τη δήλωση της Γιώτας Πούλου.


ΔΗΛΩΣΗ



Σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Δημάρχου, μετά τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου που αναφέρθηκε υποτιμητικά στο άτομό μου λέγοντας : ¨η κ. Πούλου δημιουργεί θέματα γιατί ψάχνει μερικά λεπτά δημοσιότητας¨, έχω να απαντήσω τα εξής:


Η κ. Πούλου είναι αναγνωρίσιμη στην περιοχή και στην πόλη που ζεί και εργάζεται 30 χρόνια. Είναι γνωστή από την επαγγελματική και αυτοδιοικητική της δραστηριότητα. Δεν χρειάζεται τέτοιες ¨εμφανίσεις¨ και δεν έγινε γνωστή από τις… προεκλογικές αφίσες. Αντίθετα όπως επιβάλλεται από την θεσμική της θέση πρέπει να ενημερώνει τους δημότες και να ελέγχει την διοίκηση του κ.Παπαγγελή.


Όμως η αλαζονεία και η έπαρση του δημάρχου αποτυπώνεται ακριβώς και σ΄ αυτόν τον σχολιασμό…. Αντί να ΄πεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε συμβούλου η αναζήτηση της νομιμότητας ή ακόμη ότι το Δημοτικό Συμβούλιο απεφάσισε κατά πλειοψηφία κρίνοντας σύννομες τις διαδικασίες , προβαίνει σε αχαρακτήριστα σχόλια, επικίνδυνα για την δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, υποτιμώντας τον θεσμικό ρόλο των συμβούλων. Είναι σαν να λέει ότι… χρειαζόμαστε την άδειά του για να εκφράσουμε τις απόψεις και την κριτική μας!. Έτσι συμπεριφέρεται συνεχώς ο κ. Δήμαρχος- φερέφωνο του κόμματος και της κυβέρνησης, εκφραστής των επίκαιρων κοινότυπων σλόγκαν : θα βρούμε τον βηματισμό μας¨, ¨στα πλαίσια του ρεαλισμού και του εφικτού ¨κ. α…. Αυτά απαντά όταν του απευθύνουμε κριτική για την έλλειψη διεκδικητικότητας , απουσία οράματος , μη τήρηση των προεκλογικών εξαγγελιών και πλήρη αποδοχή της κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου με απώτερο στόχο το νέο, επόμενο …χρίσμα!
Ας ξεφύγει από την αντίληψη του παλαιοκομματισμού και της ¨παρεοκρατίας¨.
Ο κάθε ένας από εμάς έχει διακριτό θεσμικό ρόλο και με την ιδιότητα του Δημάρχου επιβάλλεται να σέβεται όλες τις διαφορετικές απόψεις.
Λιβαδειά 19.4.2011
Πούλου Γιώτα
Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης
¨Δυναμική συνεργασία¨
Αργά το βράδυ, ώρες μετά από την ανάγνωση της δήλωσης της Γιώτας, ο κ. Παπαγγελής απάντησε εκνευρισμένος στην κ. Πούλου χαρακτηρίζοντας -αμετροεπώς και για τις εντυπώσεις- φασιστική τη συμπεριφορά της, δημιουργώντας ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους γιατί τοην νόμιζα... μουγκή!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στη γιώτα που δε μασάει.
η οικοδομή βγάζει παλληκαρια.

Ανώνυμος είπε...

KEROS NA MILISEI H ANTIPOLITEYSH. O KOTSIKONAS MOYGA OTSIFHS DEN YPARXEI.

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι κοινοβούλιο. Δεν υπάρχουν πολιτικές αντιθέσεις. Η πιθανή διαφορετική προσέγγιση των προβλημάτων, δεν τους επιτρέπει να υποβαθμίζουν την διαδικασία, και να το κάνουν χώρο προβολής ή εκτόνωσης προσωπικών απωθημένων .

Ανώνυμος είπε...

Είπε η Γιώτα απο το Κυριάκι Βοιωτίας !!

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι για κάποιους τα 5 λεπτά δημοσιότητας δεν είναι αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ 90 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ Γ...ΝΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΔΕΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

...αντε μπράβο... να ανάψουν τα αίματα..!!!

Ανώνυμος είπε...

...ναι είπε η Γιώτα από το Κυριάκι στο αβουλο της Χαιρωνείας...

Ανώνυμος είπε...

δύο χωριά μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα....

Ανώνυμος είπε...

oloi ksenoi hmaste edw an to pame etsi...alla ...h k. Poulou ti thelei pou olo milaei kai pote den mas leei me ti akrivos diafwnei ....epi ths oysias " ola gia thn dhmosiothta' na leei oti yparxei.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....ΖΗΤΩ!!!ΖΗΤΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ....ΖΗΤΩ!!!!!ΖΗΤΩ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ....ΖΗΤΩ!!!!ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Οχι ζητω ο Καραμανλης!!!...

Ανώνυμος είπε...

monomaxia sthn platea.... thn kyriakh toy pasxa sto klarino o giorgos magkas...
ton magka tha ton ferete reeee?//

Ανώνυμος είπε...

ότι τώρα η Πούλου επιτέθηκε για 5 λεπτά δημοσιότητας;
τι επιχείρημα Θεέ μου! πολύ προχωρημένο καθόλου παλιομοδίτικο το καρα άσχετο με το θέμα το βλέπετε όλοι δεν το σχολιάζω...

γεμίσαμε μπάζα !