Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Καταψηφίζει η παράταξη Τσιφή τον προϋπολογισμό του Δήμου Λεβαδέων για το 2011


Καταψηφίζει η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοιτκό Συμβούλιο Λιβαδειάς τον προϋπολογισμό του 2011 που θα καταθέσει η δημοτική αρχή και που συζητήθηκε σε μαραθώνια συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής. Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τόνιζαν προς τη viotia ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να περισωθεί ό,τι μπορεί να περισωθεί αλλά η κατάσταησ είναι ζοφερή. Δείτε την ανακοίνωση.
Λειβαδιά 13/4/2010
Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό του 2011 επειδή τα εσοδά του αλλά και οι δαπάνες του αποτελούν αντιγραφή των βεβαιωθέντων εσόδων και δαπανών της προηγούμενης χρονιάς, με την συνεχή όμως παράνομη παρακράτηση των θεσμοθετημένων πόρων της Τ.Α. από την Κεντρική Κυβέρνηση , για να καλύψει τα δικά της ελλειμάτα, οδηγούμαστε σε ένα βαθιά ελλειματικό προϋπολογισμό με μεγάλα προβλήματα στην εκτελεσή του και στο κυνήγι των δημοτών (ανεξάρτητα από την πραγματική τους οικονομική κατάσταση) για την είσπραξη οφειλών.
Το φτωχό Τεχνικό Πρόγραμμα θα μείνει ανεφάρμοστο, οι παροχές για τον πολιτισμό τον αθλητισμό και τη καθαριότητα θα μειωθούν και για την επιβίωση του Δήμου θα οδηγηθούμε στην αύξηση του δανεισμού και την υπέρμετρη φορολόγηση των δημοτών με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά από πού τους έφεραν αυτούς τους 3. Μάλλον την προηγούμενη τετραετία ήταν σύμβουλοι της Νέας Υόρκης, και δεν έχουν πάρει μυρουδιά που ζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μου θυμίζει τη ταινία "ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ"

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν άδικο για την άποψη που εκφρέζουν, όμως καλό θα ήταν να κάνουν και αυτοκριτική

Ανώνυμος είπε...

Με το συστημα "γιουργια" δεν κανουμε αντιπολιτευση. Θελει συντονισμο!!

Ανώνυμος είπε...

Για την λειτουργία του παζαριου καμια ανακοίνωση καταψηφισης?

Ανώνυμος είπε...

Kαλα εκαναν. Επι Τσιφη ο προυπολογισμός ηταν πλασματικός κατα 40% επι Παπαγγελη λογικά το ιδιο μιας και αντιγράφουν αριθμούς όπως αναφερουν στην ανακοινωση τους, αλλά επι Τσιφη καποιος τον ψηφιζε αν και πλασματικός. Τυχαιο? δε νομίζω

Ανώνυμος είπε...

ενώ οι άλλοι πουβ πάνε πότε από δω και πότε από κει τους έφεραν από το Παρίσι

Ανώνυμος είπε...

Ελα όμως που κάτι ηξεραν οι Παριζιάνοι...

Ανώνυμος είπε...

από τα περίχωρα του παρισιού ή από μέσα είναι;χαχα

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν φαίνεται η παριζιάνικη αύρα και κουλτούρα ; Τι λέτε τώρα...
Τουλάχιστον γελάμε
λίγο τό'χετε?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ . ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ . ΤΑ ΓΙΑΡΤΟΥΚΙΑ ΑΚΡΙΒΗΝΑΝ !!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ !!