Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τρία Δημοτικά Συμβούλια τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Λιβαδειά!

Τρία Δημοτικά Συμβούλια για τη Μεγάλη Εβδομάδα έχει προγραμματίσει ο Δήμος Λεβαδέων και μάλιστα στα δύο συζητώνται τα σημαντικότερα θέματ της χρονιάς, όπως ο προϋπολογισμός και η απογραφή.
Αύριο λοιπόν Μεγάλη Δευτέρα συζητετίται η απογραφή.

Την Τρίτη συζητείται ο προϋπολογισμός του 2011


Και την Μεγάλη Τετάρτη ο προγραμματισμός των εορταστικών εκδηλώσεων για το ΠΑΣΧΑ 2011.

Ολες οι συνεδριάσεις θα διεξαχθούν στο Διοικητήριο ώρα 18:00.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ . ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΡΙΞΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΜΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Όμως στη Γιώτα τη Πούλου , από το Κυριάκι , το πρόγραμμα του δήμου (προυπολογισμός) για να βουλώσει τις λακκούβες φάνηκε λίγο,πολύ λίγο! ! !
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ! ! !

Ανώνυμος είπε...

balete arnia reeee

Ανώνυμος είπε...

Balete tin palioprovatina re!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρνιά υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς βοιωτέ ακόμα περιμένουμε το ρεπορτάζ σου από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο , καθώς και τις 297 φωτο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ . ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ όλοι λοιπόν στο Δημαρχιακό μέγαρο για μαγειρίτσα και τσούγκρισμα αυγών!
Η Γιώτα θα έρθει ή τέτοιες μέρες ξεκουράζεται από την πολύ αντιπολίτευση;

Ανώνυμος είπε...

5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ Χ 90 ΕΥΡΩ Χ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ = ???
ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ . ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ Δ,Ν,Τ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ !!!ΒΑΛΑΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ . ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ . ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ . ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ . ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ