Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο προϋπολογισμός 2011 του Δήμου Λεβαδέων και οι αντιμισθίες

Συζητείται σήμερα το απόγευμα ο προϋπολογισμός του Δήμου Λεβαδέων στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Υπάρχουν πολλά που μπορούν να σχολιαστούν αλλά αυτό θα γίνει μετά τις γιορτές, όταν ήρεμα θα μελετήσουμε τις προβλέψεις.
Προς το παρόν να σημειώσουμε ότι οι δαπάνες που προορίζονται για τους αιρετούς (δήμαρχο, αντιδημάρχους και λοιπούς) καθώς και για τους μετακλητούς υπαλλήλους (ειδικούς συμβούλους) για το 2011 θα είναι περίπου 700.000 ευρώ.
Δηλαδή οι αιρετοί και οι σύμβούλοι του Δήμου στοιχίζουν στους δημότες της Λιβαδειάς 700.000 ευρώ το χρόνο. Δηλαδή κάτι λιγότερο από 60.000 ευρώ/μήνα ή 2.000 ευρώ/ημέρα.
Τα λεφτά είναι πολλά. Δκαιούμαστε, λοιπόν, να έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Και να ασκούμε σκληρή κριτική...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλα !!!! μιλανε για κριση μετα . να ποιοσ δημιουργει την κριση . θα μασ εχουν στην απεναντι . πλεον ο οροσ ρουφιανια δεν υφιστατε . την θεση του παιρνει η λεξη καταγγελια για το οτι δηποτε στραβο παιφτει στην αντιληψη των δημοτων .τους βολευε ο οροσ ρουφιανια γιατι κανεισ απο ντροπη δεν κατονομαζε πραξεισ . τωρα θα σασ φυγει η μαγκια κοπροσκυλα

βοιωτός είπε...

Κι όμως είναι περισσότερα από 700.000 ίσως και από 800.000. Με τις συνεχείς αλλαγές χάθηκε η μπάλα. Αλλά σήμερά θα ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι επιστημονικοι συνεργατες τι κανουν κ περνουν 1500,00 ευρω? Ο κοσμος πειναει κ ο δημος εχει αεργους να καλοπληρωνονται...ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε για πρόκληση της νοημοσύνης και της τσέπης μας!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι αντιμισθίες έφτασαν τις 940.000€ στο τελικό κείμενο του προϋπολογισμού!!!

Ανώνυμος είπε...

.... ρε σεις θελώ και γω μιαν αντιμισθία ...

Ανώνυμος είπε...

otan to koma den mporei na plirosei to komatoskylo to kanei eidiko symboylo na to plironei o mal... laos. se kaue dimo kai nomarxeia yparxoyn plh8ora

Ανώνυμος είπε...

α...μα εσείς δεν τρώγεστε πιά!
πως θα ζήσουν βρε τα κομματόσκυλα; πως θα κα΄νουν προπαγάνδα για τα αφεντικά τους; τώρα σταπίσω πίσω θα μάθουν να δουλέυουν;
άλλωστε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
καταλάβατε...παλιο κοπρίτες που μαζί τα φάγατε; δεν ντρέπεστε; κανονικά θα έπρεπε να ζητάτε να σας κόψουν κι άλλο τους μισθούς για να τα δίνουν εκεί που ξέρουν...