Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η Γ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λεβαδείας, αποφάσισε σύμφωνα με το Νόμο και με το Καταστατικό, τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα η πρώτη Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε για την Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011, η δεύτερη για την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011 και η τρίτη Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00μ.μ., στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται επί της οδού Στρ. Ιωάννου 24, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Ε.Σ. Λεβαδείας.
Για την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων που δημιουργεί η ματαίωση, λόγω έλλειψης απαρτίας, των συγκλήσεων της 2ης Μαΐου 2011 και της 16ης Μαΐου 2011, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει οριστικά την 16η Μαΐου 2011.
Τα Θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με το Καταστατικό είναι τα ακόλουθα :
· Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2010
· Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2011
· Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
· Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
· Ανακοινώσεις
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ Γ.Σ .

ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΣΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ! ! !