Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Απάντηση στην καταγγελία για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Απάντηση στην καταγγελία (δείτε την εδώ http://viotia.blogspot.com/2011/04/blog-post_2074.html) του αναγώστη μας Γ.Κ. δίδει με επιστολή του προς τη viotia ο πλειοψηφών σύμβουλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Δημήτριος Λιάπης. Δείτε.

Αγαπητέ κυνηγέ, Γ.Κ.

Διάβασα μετά λύπης μου την καταγγελία σου και η απάντησή μου έχει δύο σκέλη.
Πρώτον, σύμφωνα με το καταστατικό των Κυνηγετικών Συλλόγων και πιο συγκεκριμένα το Άρθρο 7, η Αρχαιρεσίες των Κ.Σ. πρέπει να ανακοινώνονται σε όλους του δήμους - κοινότητες και σε μια τουλάχιστον τοπική εφημερίδα κάποιες ημέρες πιο πριν. Αυτά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι έγιναν, πράγμα που δεν καθιστά τις Αρχαιρεσίες παράνομες και άξιες καταγγελίας.
Δεύτερον, όλα τα μέλη σωματείων - συλλόγων θα πρέπει να γνωρίζουν την εποχή διεξαγωγής Αρχαιρεσιών όπως για παράδειγμα του κυνηγετικού συλλόγου Λιβαδειάς οι οποίες πραγματοποιούνται ΠΑΝΤΑ κατά τον μήνα Απρίλιο, κάθε δύο χρόνια. Πέραν λοιπόν από το καθήκον του συλλόγου να ενημερώνει, υπάρχουν και οι υποχρεώσεις των κυνηγών να ενημερώνονται. Και εγώ δεν ήξερα πότε ακριβώς πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες ( και εννοώ για την ακριβή ημ/νια ), αλλά ρώτησα και έμαθα και έθεσα και την υποψηφιότητα μου.
Πιστεύω πως αντί να καθόμαστε και να συκοφαντούμε εναντίον του κυνηγετικού συλλόγου Λιβαδειάς, να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να τον φτάσουμε εκεί που του αξίζει και αντί να δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν, να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντί -κυνηγοί σε εμάς και να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τα χρήματα όλων των κυνηγών όσο το δυνατών καλύτερα για να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι ευχαριστημένοι.
Με εκτίμηση
Ο πλειοψηφών σύμβουλος του Κ.Σ.Λ.
Λιάπης Δημήτριος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη viotia που προβάλει το δημοκρατικό διάλογο και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των λειβαδιτών

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ !!!ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΙΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ . ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 --11ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ@ Λ@ΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ .
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΤΛ . .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ .
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ .
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Γ.Κ

Δημήτρης Λιάπης είπε...

Φέτος ψήφησαν 160 μέλη από τα 1147 συνολικά που έβγαλαν την αδεία τους. πιστεύω πως θα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Υπόσχομαι από τη θέση του γεν. γραμματέα πια, πως και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας να αλλάξουμε αυτό το κατεστημένο που προανέφερες.

Με εκτίμηση
Λιάπης Δημήτριος
Γεν. Γραμματέας Κ.Σ.Λ.