Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Αγρίεψε η Ερκυνα και 31 φωτογραφίες

Συνεχίζεται αυτή την ώρα (16.30) η βροχόπτωση στη Λιβαδειά, όπου ήδη εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα. Περίπου στις 13.45 η viotia βρέθηκε στην περιοχή της Κρύας όπου κατέγραψε με τον φακό της τα ορμητικά και απειλητικά νερά της Ερκυνας, η άνοδος της στάθμης της οποίας είναι μεγάλη  από χθες το βράδυ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο σήμερα 1η Απριλίου και σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://www.meteolivadia.com/weather/ έχουν πέσει στη Λιβαδειά  38.8 mm ημερήσιας βροχής. Την ίδια ώρα, γύρω στις 13.45,  εν μέσω καταιγίδας στην περιοχή της Κρύας έφτασε κλιμάκιο του Δήμου Λεβαδέων με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Παπαγγελή για να εκτιμήσει την διαμορφούμενη δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση. Αν η βροχή συνεχιστεί γαι λίγες ώρες ακόμη τότε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι μεγάλα, έλεγαν προς τη viotia γνώστες της Λιβαδειάς και της περιοχής στις όχθες της Ερκυνας. Δείτε το εντυπωσιακό φωτορεπορτάζ
http://viotiarecords.blogspot.com/2011/04/25.html

3 σχόλια:

Ελωδός είπε...

Μια φυσιολογική "κατεβασιά" είναι Βοιωτέ. Κατά καιρούς έχουμε υποστεί καταστροφές αλλά δεν βλέπω να έχει γίνει ούτε μια κίνηση για αποτροπή τους. Και μην μου πεις ότι δεν χρειάζονται. Παιδιά δημοτικού να στείλουμε θα μας πούν ακριβώς τι χρειάζεται να γίνει για να μην πλημμυρίζουμε με την παραμικρή βροχούλα.
Αλήθεια δεν μπορεί κάποιος όταν έχει "κατεβασιά" να κλήσει το κανάλι που περνάει μέσα από τον νερόμηλο;
Από εκεί βγαίνει το νερό στους δρόμους και όχι από την "θεομηνία".

Ανώνυμος είπε...

ESEIS POY APO TOYS KANAPEDES TOY SPITIOY SAS KANETE YPODIKSEIS KAI KRITIKH GIATI DEN ERXESTE NA KANETE KATI OTAN TO PROBLHMA EINAI SE EKSELIKSH ?

Ανώνυμος είπε...

άμα είναι να τα κάνουμε εμείς , εσάς τους φωστήρες γιατί σας ψηφίζουμε;