Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΔΝΤ

Επειδή θα ακούσετε πολλά και η αναίσχυντη προπαγάνδα έχει πλέον υπερβεί κάθε όριο δείτε:

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έρχεται στην Ελλάδα για να διασφαλίσει ότι οι δανειστές της χώρας θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους (με τους τόκους βέβαια) και όχι για να συμβάλει στην στήριξη της εθνικής οικονομίας ούτε ασφαλώς στην οικονομική ανάπτυξη.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ.

εωσφόρος είπε...

Οh yes. Γράψε και τους τρόπους που έχουν αυτοί οι διεθνείς Killers, σόρι οι διεθνείς "σωτήρες" ήθελα να πω ,για να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω.

βοιωτός είπε...

Xaxxaxaxa
Εωσφόρε,
στην κλασική ταινία "Υπάρχει και Φιλότιμο" εμπεριέχεται η απάντηση. εκεί ο περίφημος ρολίστας Νικήτας Πλατής υποδύεται τον δανειστή/τοκογλύφο και όταν ο αγρότης του λέει ότι πρέπει να περιμένει λίγο για να πάρει πίσω τα δανεικά ή αλλιώς τον απειλεί με "κανόνι" απαντά το περίφημο: "Τι είναι αυτά που μου λες; Εδώ είναι χαρτιά, είναι προθεσμίες".
Θα κλάψουν μανούλες.

Ανώνυμος είπε...

την κάτσαμε...κι οθεός βοηθός

Αριμνητος είπε...

Νομίζω ότι το μεγάλο αγγείο είναι το διάσημο "Πίθος των ΔαΝαιΤων" Τα κορίτσια, αν κρίνω από τη γύμνια τους, πρέπει να είναι Ελληνίδες..λένε ότι σε αυτή τη χώρα, λόγω πτώχευσης, άνδρες και γυναίκες κυκλοφορούν ξεβράκωτοι με διαταγή του ΔΝΤ ώστε να μην κρύβουν κάτι σε τσέπες ή στο βρακί τους.

Ανώνυμος είπε...

Το διαδίκτυο βοά...
Τα πράγματα είναι απλά με το ΔΝΤ.
Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα τι σημαίνει η προσφυγή σ'αυτό:


1.Το ΔΝΤ δανείζει μια χώρα για να πληρώσει τους τόκους από προηγούμενα δάνεια.

2.ζητά σαν αντάλλαγμα:

α)αλλαγή νομοθεσίας στα εργασιακά-ασφαλιστικά

β)περικοπή μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

3. Τα α και β οδηγούν σε βαθύτερη ύφεση, οπότε πέφτει η αξία των πάντων

4.έρχονται τότε ξένοι επενδυτές και αγοράζουν τσάμπα τα πάντα, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τις τουριστικές υποδομές( από ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κ.λ.π μέχρι ορυκτά, αρχαιολογικά μνημεία μέχρι νησιά...)

5.Ιδιωτικοποιούνται λοιπόν όλα και το χειρότερο ανήκουν πλέον σε ξένους οικονομικούς κολοσσούς, από όπου και θα τα αγοράζει ο κάθε πολίτης: το ρεύμα, το νερό, τα καύσιμα, κ.λ.π, σε τιμές φυσικά υψηλότατες. Αν δεν έχεις τα ανάλογα χρήματα, απλως δεν αγοράζεις.

εωσφόρος είπε...

@11.15,

σωστά.Σου δίνει δανεικά και σου παίρνει την χώρα. Για πάντα.

@Αρίμνητε,
εκατό φορές πτώχευση=κάποτε θα ανακάμψεις, παρά ΔΝΤ=αιώνια ύφεση μέσω του "πωλείται η Ελλάς".Καμία τύχη.

Υ.Γ.Στη φωτό εγώ βλέπω την Ουγγαρία και την Λετονία μετά την επέμβαση του ΔΝΤ.

Σάκης είπε...

Εχετε ξεχασει κατι ολοι σας,σκοπιμα η μη δεν μου καιγεται καρφακι,για τις κοινωνικες επιπτωσεις της προσφυγης μας στο ΔΝΤ......για πειτε το και αυτο για να μην θεωρουμε προβοκατορας αν το αναφερω εγω..........

Ανώνυμος είπε...

Αντε γεια Ελλάδα! Να παραιτηθουν όλοι οι πολιτικοι αρχηγοί που είναι συνυπέυθυνοι να μας κυβερναει η Ουάσιγκτον!

Ανώνυμος είπε...

antinews.gr

και

troktiko.gr

γιατί τα κανάλια τίποτα... το χαβά τους...όλα καλά κι όλα ωραιά...ε ρε κατάντια...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βοιωτέ
σε καλώ να βγάλεις την δημοσκόπηση που έχεις γιατί πολύ απλά

"30 χόνια
300 βουλευτές
300 δις χρέος!!!"

και τώρα ΔΝΤ! Ντροπή και αίσχος!
Το ποτήρι ξεχείλισε και θα δουν την οργή μας πολύ σύντομα

βοιωτός είπε...

Εχεις δίκιο.
Θα το σκεφτώ.

βοιωτός είπε...

Σάκη δεν κατάλαβα

Ανώνυμος είπε...

Με γεια την νέα κυβέρνηση και
καλή επιτυχία στον Ντομινίκ Στρος Καν...

Ανώνυμος είπε...

...στην Ελλάδα πλέον θα ζει ένας μοιραίος λαός. Προδομένος, καταφρονημένος και ανέλπιδος. Χρεοκοπημένος όχι μόνο στο οικονομικό πεδίο, αλλά και πολιτικά, κοινωνικά, θεσμικά, ουσιαστικά εθνικά. Χωρίς πολιτισμό, παιδεία, γλώσσα. Χωρίς τη δυνατότητα να υποσχεθεί στα παιδιά του ούτε καν ενα όραμα, ούτε καν περηφάνια, ούτε καν αξιοπρέπεια.

Κι όλα αυτά μετά την κατασπατάληση 150 τρισ. δραχμών από κοινοτικά κονδύλια, έπειτα από δεκαετίες στρεβλής και εκ του ασφαλούς ανάπτυξης και προνομίων, ύστερα από μια μικρόψυχη, μικροπολιτική και μικρόνοη άναρχη μεταπολίτευση των λούμπεν και των τεμπέλησδων, απάτριδων και καφενόβιων. Οι αντιστασιακοί του Σηκουάνα, οι αντάρτες του Μονάχου, οι αυτοεξόριστοι στα αμερικάνικα πανεπιστήμια, οι περαστικοί από τα Πολυτεχνεία της αστικής διαμαρτυρίας, οι "τσαγκάρηδες" του Περισσού.

Όλοι αυτοί οι ανερμάτιστοι, ανεπάγγελτοι, απροσάρμοστοι τυχάρπαστοι, που έφτιαξαν μια σειρά μύθων και εξαργύρωσαν μέσα από ένα πλιάτσικο διαρκείας με κομματική και ιδεολογική ούγια. Όλοι οι διανοούμενοι του τίποτα και του πουθενά, που θυσίασαν μια χώρα, την πατρίδα τους, για ένα σπίτι, ένα εξοχικό με πισίνα, ένα σκάφος και λογαριασμούς με πολλά μηδενικά σε τράπεζες της Ελβετίας και των φορολογικών παραδείσων.

Τα "σκουπίδια" αυτά του Ελληνισμού θα βρεθούν σε λίγες μέρες στην πλατεία Συντάγματος να χειροκροτήσουν τους ξένους "στρατούς κατοχής" των οικονμικών ηγεμόνων μας και θα αρχίσουν να προσκυνάνε επιζητώντας ένα αξίωμα στη λίστα της ντροπής. Η Γη που σήμεραπατάμε γέννησε ήρωες και προδότες. Επικράτησαν οι δεύτεροι, ασχέτως ιδεολογικής τοποθέτησης και κοινωνικής θέσης. Απλά και μόνο γιατί οι πρώτοι ήταν και είναι από τη φύση τους ταπεινοί.

Τώρα που το ΔΝΤ έρχεται, όλοι αυτοί που πάλεψαν με το αζημίωτο για την απεθνικοποίηση της Ελλάδας χαίρονται και ετοιμάζονται για τη βασιλεία τους. Ξέχασαν, όμως, μια λεπτομέρεια. Υπάρχει ένας προδομένος Λαός. Αυτός του οποίου τα συμφέροντα και την προοπτική εκποίησαν, κυρίαρχα με αφετηρία τη συγκυβέρνηση του 1989-90. Τώρα, μέσα στη νέα φτώχεια, τον νέο πόνο, τον νέο εξανδραποδισμό, όλες αυτές τις συνθήκες που γεννούν νέους ήρωες, έρχεται η τιμωρία τους. Έρχεται η πραγματική κάθαρση. Μέσα από την πηγαία κοινωνική έκρηξη, χωρίς τα "φίλτρα" της πλατείας Εξαρχείων που ευτυχώς και αυτά χρεοκόπησαν, μέσα από τις συλλήψεις για την τρομοκρατία, που συνεχίζονται.

Ανώνυμος είπε...

Στις 14-01-2010 σε ερωτηση του Π.Σώκου από την Ελευθεροτυπία για πιθανη προσφυγή στο ΔΝΤ , ο Παπανδρέου απαντά: "δεν το έχουμε ανάγκη".
(στο τρωκτικό έχει και το βίντεο για όσους σφυρίζουν αδιάφορα πονταροντας εκτός από την βλακεία και στην αμνησία μας!)

Και μια μικρή...βοήθεια στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κανάλια κρατικά και ιδιωτικά , περιφερειακά και κεντρικά ,που ούτε λίγο ούτε πολύ μας παρουσιάζουν το ΔΝΤ σαν σωτηρία!!!
Τους χαρίζω τον τίτλο των Financial Times:
"Ταπείνωση Παπανδρέου, αποδέχθηκε τους όρους του ΔΝΤ.Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε την αποτυχία"
Πώς είπατε; Δεν κατάλαβατε τίποτα ε; Πανηγυρίστε λίγο ακόμα...