Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιβαδειά, 22 Ιουνίου 2014

Αποτελώ ισότιμο μέλος στο ψηφοδέλτιο της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ» και μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες καταθέτω τις απόψεις μου και τις αγωνίες μου για την πρόοδο και την ευημερία του εμπορικού κόσμου.

Το καθετί που αφορά θέματα ωραρίου και άνοιγμα Κυριακών δεν αποτελεί προσωπική διάθεση αλλά συλλογική διαδικασία.

Δεσμεύομαι όπως, θα είμαι ο πρώτος που θα συνταχτώ με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των συναδέλφων.


Μετά τιμής,

Καλογρηάς Αθανάσιος


Υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ”

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την κυριακη θελω να ψηνω μετα την εκκλησια να πηγαίνω την βολτα με τον σκυλο μου να βλεπω τον Λεβαδειακο στο γηπεδο να πηγαινω για μπανιο να πηγαινω στις κοινωνικες υποχρεωσεις μου να παιζω με τα παιδια μου να απολαυσω το γυναικακι μου θελω να κανω και αλλα πραγματα ρε αδερφε για να ξεχνιεμε απο τα ιδια και τα ιδια της εβδομαδας να μην πεθανω και απο το αγχος
οι παλιοι ελαγαν οτι η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aporw an katalavenoune merikoi ti diavazoune.telika meta kai apo afto eimai sigouros oti alo pragma trwei ton afenti.

Ανώνυμος είπε...

οπως και να το κανουμε σε καθε συνδιασμο υπαρχουν συμπαθειες και αντιπαθειες!!!!! εγω παλι βλεπω και καποιες σκοπιμοτιτες σε βαθος χρονου!!!!! Βλεπω και καποιους να θελουν να γατζωθουν απο καπου για καποιους λογους!!!!! Δεν εχει κανενας την δυναμικη να αλαξει πραγματα ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θα πρέπει ο Δήμος να μισθώνει οικόπεδο (με υψηλό μίσθωμα) για να γίνεται το παζάρι στην Λιβαδειά, μπορεί να πάρει θέση σε αυτό ο Κύριος Καλογρηάς?

Ανώνυμος είπε...

Ο σεβασμός στην πλειοψηφία δεν έχει φανεί μέχρι τώρα... Πάντα οι πολλοί κλείνουν και οι συγκεκριμένοι " μεγάλοι " ανοίγουν ... Μια ζωή ... Και επί πατρός ακόμη η επιχείρηση δεν ακολουθούσε την πλειοψηφία...Μακάρι όταν μιλάει η παράταξη αυτή για νέες αντιλήψεις να εννοεί ότι ο Υποψήφιος Πρόεδρός της άλλαξε θέσεις και απόψεις...

Ανώνυμος είπε...

Να μας εξηγησει πρωτα επαρκως γιατι παραιτηθηκε στις προηγουμενες εκλογες και γιατι τωρα ξαναβαζει υποψηφιοτητα.Δηλαδη αν ξαναχασει θα ξαναπαραιτηθει; Καλα κρασια!Δεν πειθει κανεναν.Η πολη ειναι πολλη μικρη και ολοι γνωριζομαστε.Αλλαξτε μυαλα.

Ανώνυμος είπε...

Να υποθεσω οτι η μεταφορα του καταστηματος της συζυγου του τωρινου προεδρου,εχει να κανει με το γεγονος,οτι ιδιοκτητης ειναι ο εν λογω κυριος που θελει να γινει και προεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Σάς είδαμε και πρίν ρε μεγάλε όταν είχε παρθεί απόφαση πλειοψηφική . Επαναστατήσατε ανοίξατε καί όσοι ανοίξατε είστε τώρα στο ίδιο ψηφοδέλτιο για να εφαρμόσετε το πρόγραμμά σας :
9:00π.μ. - 9:00μ.μ. Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή
9:00π.μ. - 5:00μ.μ. Δευτέρα ,Τετάρτη , Σάββατο , Κυριακή .

Ανώνυμος είπε...

zitw signwmi apo olous pou exoune kanei sxolia kai sevomai tis apories tous asxeta an sinfwnw I oxi.xtipate mia omada nea kai kapious an8rwpous pou 8eloune na kanoune kati gia tin poli tous xwreis na tous exoume dei.egw den lew an einai kaloi I kakoi afto 8a to pw an vgoune me to ergo tous.to mono pou exw na pw einai apo tis ales omades tosa xronia den iparxei kanena parapono? Logika 8a iparxei.