Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση αναρχικών για τη Βίλα Αμαλία


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι με ολο το σεβασμο οφειλουν να ξεκαθαριστουν ορισμενα θεματα 1) δεν μπορεις να απαιτεις σεβασμο για το χωρο που δε σου ανηκει και κατελαβες (!) και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να τον χρησιμοποιεις ως αποθηκη των μεσων με τα οποια καταστρεφεις περιουσιες αλλων που τους ανηκουν και δεν τις κατελαβαν. 2) αν το κανεις αυτο και ειναι αντιθετο με τη βουληση της πλειοψηφιας γιατι απορεις για τα επιχειρα που δεχεσαι? 3)αυτος που του σπαζεις το μαγαζι ή τον αναγκαζεις να μη δουλεψει επειδη εσυ ετσι αποφασισες τι λιγοτερα δικαιωματα απο σενα εχει? 4) γιατι το Πανεπιστημιο πρεπει να προβλεπει χωρο για να εναποθετουν τον οπλισμο τους μη φοιτητες? Αν ζητατε συμπαρασταση απο την κοινωνια πρεπει πρωτα να την εχετε σεβαστει κι εσεις την μισειτε την χτυπατε και την εκδικειστε. Μηπως δεν αξιζετε την προσοχη μας?

Ανώνυμος είπε...

για ολα αυτα που γραφεις ενημερωνεσαι απο καθεστωτικα μμε ή εισαι πιο εξυπνος και ψαχνεσαι μοναχος σου για την αναζητηση της αληθειας? τα σεναρια δινουν και παιρνουν απο τα καναλια και τις εφημεριδες αλλα η αληθεια απεχει ετη φωτος μακρια. ψαξου και το συζηταμε...

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά, σε κάθε blog, σε κάθε σχόλιο θα υπάρχει κάποιος,συνήθως με αμφιλεγόμενα ελληνικά, ο οποίος νομίζει πως κατέχει την απόλυτη αλήθεια και κατακεραυνώνει τους ιδεολογικούς του αντιπάλους είτε με ειρωνείες, είτε πετώντας λάσπη χωρίς αποδείξεις και χωρίς στοιχεία. Το δημοκρατικό ήθος δεν αποδεικνύεται με συκοφαντίες και ύβρεις, αλλά με τον απόλυτο σεβασμό της γνώμης του άλλου, ακόμη και αν διαφωνούμε. Ειδικά όσοι αυτοπροσδιορίζονται αριστεροί, θα πρέπει να θυμούνται ότι η νοοτροπία "ποιος είσαι εσύ και ποιός σε πληρώνει για να τα λες αυτά" στιγμάτισε ολόκληρη την αριστερή ιδεολογία και οδήγησε στην εξορία χιλιάδες ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

οταν σε βλεπω με τη μολοτωφ στο χερι χρειαζομαι καθεστωτικα ΜΜΕ? δεν μπορεις να απαιτεις σεβασμο απο αυτους που δε σεβεσαι. Αν τον αγωνα τον κανεις με ιδεες μπορεις να απαιτεις να αντιμετωπιζεις ιδεες. Αν τον κανεις με καταληψεις και μολοτωφ δεν θα σε αντιμετωπισουν προσφεροντας σου ανθοδεσμες.