Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

O ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ στην πίτα του Ηπειρώτη και 150 φωτογραφίες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Ν.Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
στην «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2013».
Εντυπωσίασαν το Πανελλήνιο, για μια ακόμη φορά οι Ηπειρώτες με την αθρόα συμμετοχή τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), όπου οι Απόδημοί τους πραγματοποίησαν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 την πανηγυρική εκδήλωση, «Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ».
Την εκδήλωση οργάνωσε με επιτυχία το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Σ.Ε.) υπό την προεδρία του δραστήριου Γιώργου Οικονόμου και των ακάματων άμεσων συνεργατών του κυρίως των Συμβούλων οι οποίοι συγκροτούν το λεγόμενο προεδρείο. Ακόμη ιδιαίτερης μνείας χρήζει και ο Κώστας Μπατσής για τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε.
Στην φετινή εκδήλωση κλήθηκε η Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Ελλάδος η οποία συμμετείχε με αντιπροσωπευτικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα των Ποντίων της Ηπείρου και της Αττικής. Ο Σύλλογος Ν.Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», μέλος της ΣΠ.Ο.Σ. Νοτίου Ελλάδος και Νήσων και τα μέλη του χορευτικού μας, αποδέχτηκαν άμεσα την τιμητική πρόσκληση και το αποτέλεσμα δικαίωσε τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Οι Πόντιοι προκάλεσαν ξεχωριστή εντύπωση με τους χορούς και τη μουσική τους και επιδοκιμάστηκαν από τον κόσμο που είχε καταλάβει τις κερκίδες του Σταδίου.
Όλα συντονίστηκαν άψογα με τις καθοδηγήσεις των έμπειρων ηθοποιών Παρασκευής Κατσάνη, Βασιλικής Τσεκούρα και του συντονιστή δημοσιογράφου Χρήστου Μέγα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», στην «Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου» και στην «Αδελφότητα Κουρέντων Ιωαννίνων». Τα βραβεία παρέλαβαν ο Νίκος Τζόντζιος και ο Μιχάλης Παπαγγελής αντίστοιχα. Ακόμη δόθηκαν βραβεία «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΠΟΙ Ι ΑΣ» στους Ναπολέοντα Ροντογιάννη, Ελευθέριο Γείτονα και Δημήτρη Γιαννιώτη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Βουλής, των κομμάτων, βουλευτές της Ηπείρου καθώς και άλλων περιοχών, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, αντιπροσωπείες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου, από τον επιχειρηματικό χώρο και από άλλους φορείς κ.ά
Το Δ.Σ.
Δείτε το φωτορεπορτάζ.

O ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ στην πίτα του Ηπειρώτη και 150 φωτογραφίες


Δεν υπάρχουν σχόλια: