Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ελεος με την κοροϊδία για τον Ασωπό


Η κα Αγάτσα ήταν αντινομάρχης Βοιωτίας όταν ζητήθηκε από την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης η διερεύνηση τυχόν ευθυνών της για το έγκλημα του Ασωπού μαζί με άλλα 10 άτομα.
Η κα Αγάτσα απηλλάγη με βούλευμα, το οποίο δεν έδωσε ποτέ στη δημοσιότητα αν και προεκλήθη από τη viotia.

Τώρα άρχισε και πάλι η πλακίτσα με τον Ασωπό, μετά τις μετρήσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Τανάγρας, οι οποίες αποκάλυψαν μεγάλη υπέρβαση των ορίων για τα τοξικά μέταλλα στο νερό του πολύπαθου ποταμού. Μεταξύ άλλων (Περγαντά κ.λπ. που επιδεικνύουν και πάλι ένα συγκινητικό για να μην πω ανατριχιαστικό ενδιαφέρον για τον Ασωπό), η κα Αγάτσα, βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ, απέστειλε προς τα ΜΜΕ δελτίο Τύπου που δημοσίευσε και η viotia κοινοποιώντας τις ενέργειές της στη Βουλή για το θέμα το Ασωπού.

Στη θέση της κάποιος με απλώς καλή μνήμη θα επεδείκνυε μεγαλύτερη περίσκεψη ή για να είμαι πιο ωμός λιγότερο θράσος...

12 σχόλια:

Μέτοικος είπε...

"Στραγγάτο, στραγγάτο και τσελιγκάτο", για να θυμηθούμε ένα παλιό, αλλά καθόλου ανεπίκαιρο σύνθημα

Ανώνυμος είπε...

Αν η κα Αγάτσα θέλει να τρέξει της θυμίζω πως στον Άγιο Θωμά το κτίριο που ήταν να φτιάξει ο ΟΣΚ για νηπιαγωγείο έχει βαλτώσει. Δε λέει και κάτι γι'αυτό μπας και ταραχθούν τα νερά ή να περιμένουμε τα επιφάνεια;

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαν απλώς φιλότιμο όλοι τους θα είχαν φύγει προ καιρού!!!!!
Αν όμως φύγουν ξέρουν πολύ καλά πώς δεν θα ξαναδούν καρέκλα στη Βουλή.
Αφού γλύτωσαν το Γουδή, συνεχίζουν να παίζουν με την... τύχη τους!

Ανώνυμος είπε...

μην είσαι σίγουρος ότι το γλίτωσαν....

Ανώνυμος είπε...

Κάτι με τον Ασωπό κάτι με συνεντευξεις στην TV που δεν ξέρει τι λέει (απο την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα), ειπε να κανει λιγο μπούγιο η γυναίκα αλλα μη ξεχνάμε ότι ο άδειος ντενεκες κανει τον μεγαλυτερο θορυβο.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δεν θα ζητήσει αναδρομικά.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10.46

Eγω δεν ψήφισα την Αρια, αλλά ξέρει πολύ καλά τι λέει...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αρκετό κουτόχορτο έχουμε φάει με τις πολιτικές σκοπιμότητες ο Δήμος Τανάγρας είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύσει αναλυτικά τα αποτελέσματα των μετρήσεων, τα σημεία δειγματοληψίας και τον φορέα που τις έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Στις περισσότερες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στις τελευταίες συνεντεύξεις της η απάντηση της ήταν δεν θα απαντήσω!!!!
Αυτό ξέρει να λέει και δικαίως τα blogs την ονόμασαν κυρία μπυρδολόγο.

βοιωτός είπε...

12.l1
Η δειγματοληψία και η μέτρηση έγινε ξαφνικά από τον Δήμο Τανάγρας και τον χημικό του. Βρέθηκε υψηλή συγκέντρωση εξασθενούς χρωμίου σε ένα σημείο από τα 7-8 που λήφθηκαν δείγματα και ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Χθες έως αργά Επιθεωρητές Περιβάλλοντος βρίσκονταν στην περιοχή για να τατίσουν τον ή τους ρυπαντές.

Ανώνυμος είπε...

Οι δειγματοληψία Βοιωτέ έγινε αρχές Νοεμβρίου και δεν κουνήθηκε φύλλο, ενώ είχε κοινοποιηθεί αρμοδίως σε Περιφέρεια και ΠΕ.ΚΑ. Μόλις η Αγάτσα έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος η Καραβασίλη έγινε σύσκιεψη κι έστειλε τους ελεγκτές.
Η κριτική, κριτική αλλά και οι αλήθειες να λέγονται

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε όλοι εδω μέσα εκ του ασφαλούς γιατι δεν ξέρει κάνένας απο εμάς τι σημαινει εξασθενές χρώμιο αλλά όταν ο καρκίνος σε όλο μας το σώμα θα μας χτυπήσει την πόρτα θα είναι πια αργά........... σκασίλα μου αν η Αγάτσα έκανε παρέμβαση ένα ποσοστο απο αυτους που έχουν καρκίνο ή θα εμφανίσουν αργότερα την ΨΗΦΙΣΕ!!! αν δεν μπορουν να κλεισουν τα μπουρδέλα τα εργοστάσια ή να δώσουν γερες αποζημιώσεις στους παθόντες να πάνε σπιτια τους!!!!!!!!! το ζητημα μας αφορά όλους μας!!!!!