Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Με 4-0 πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Λιβαδειά


Με 4-0, όσο δηλαδή είχε επικρατήσει και στην Κέρκυρα, νίκησε ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ο Μάρκο Πάντελιτς πέτυχε το πρώτο τέρμα των «ερυθρόλευκων», ενώ στη συνέχεια άρχισε το σόου του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (6', 39', 59'), βάζοντας έτσι φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Γκρμπιτς, Μπεγκόνια (60' Νικολάκης), Βιάνα, Σάντσες, Ζουρούδης (63' Ναπολεόνι).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μανιάτης, Μοντέστο, Μιραλάς (72' Φουστέρ), Φετφατζίδης, Μόνχε, Πάντελιτς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΛΕΟΝ . ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ .!!!!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΡΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΣΤΕΡΛΙΚΙΑ !!!!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΙ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ............ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ .....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ......ΑΙΝΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ.....