Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή στη viotia για το Κοιμητήριο Λιβαδειάς

Ευχαριστήρια επιστολή για την ανάδειξη του θέματος με την εικόνα του Κοιμητηρίου Λιβαδειάς ( δείτε εδώ: http://www.viotia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4511.html)
αποστέλλει προς τη viotia  ο αναγνώστης Ρ.Σ. Δείτε.

"Αξιότιμε Κε Διευθυντά,
με τη παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άμεση ανάδειξη της απεχθούς - όπως διαπιστώσατε - εικόνας του Κοιμητηρίου της πόλης μας.
Πιατεύω ότι με την αγαστή συνεργασία πολιτών και του blog σας - το οποίο επαναλαμβάνω ότι έχει υψηλή αναγνωσιμότητα - έχουμε τη δυνατότητα να αναδεικνύουμε σημαντικά προβλήματα που καθημερινά όλοι βιώνουμε.
Έστω και με την μη επίλυσή των - λόγω αναλγησίας των αρμοδίων - εμείς ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε ΜΑΖΙ και να προσπαθούμε γιά τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.
Μόνο με τον τρόπο αυτό θα είμαστε συνειδητοποιημένοι αλλά και ενημερωμένοι - αφού ήδη θα ξέρουμε μιάς και η τοπική μας κοινωνία είναι μικρή - γιά τις όποιες επόμενες αναμετρήσεις γιά την ανάδειξη των τοπικών μας αρχόντων διότι ως γνωστόν ο ψεύτης και ο......!!!

Μετά τιμής
Ρ.Σ."


Απάντηση της viotia: Αφού ευχαριστήσω τον Ρ.Σ. για τα καλά του λόγια θα μου επιτραπεί να υπενθυμίσω ότι η viotia έχει πολλές φορές (π.χ http://www.viotia.blogspot.gr/2012/06/viotia_3553.html) παρέμβει υπέρ του δημοσίου συμφέροντος αναγκάζοντας τις τοπικές και τις κεντρικές αρχές να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Ασφαλώς θα συνεχίσει η viotia να παρεμβαίνει με το κύρος της στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας παρότι πολλές φορές συγκρούεται με εκείνους που υποτίθεται έχουν ταχθεί (και αμείβονται...)  προκειμένου να επιλύουν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: